BMW KEMPINSKI GOLF TOURNAMENT.

Ekskluzivno golfsko doživetje.

Ekskluzivni BMW Kempinski Golf Tournament je 3-dnevno golfsko doživetje, ki razvaja vse vaše čute, saj je zanimiv, drzen in je prava popestritev uvoda v poletje.

UTRINKI 2017.

BMW KEMPINSKI GOLF TOURNAMENT 2017.

2. in 3. junija 2017 je potekal že 4 zaporedni BMW Kempinski Golf Tournament. Tudi tokrat se je vikend tradicionalno začel z golfom na Diners Golf & Country Club igrišču na Smledniku, igro pa so še dodatno naelektrila popolnoma električna vozila BMW i3, ki so igralce peljala do udarjališč.

Gostje so se po odlični igri golfa odpeljali z novimi in prenovljenimi vozili BMW proti Portorožu, kjer je potekala podelitev nagrad najboljšim golfistom dneva in večer, poln presežkov.

GALA VEČERNA ZABAVA.

Večerna prireditev, ki je predstavljala vrhunec vikenda doživetij, je poskrbela za drzen uvod v poletje. Goste so zabavali vrhunski glasbeniki: Jana Šušteršič, Ana Soklič, vokalna skupina Basseless in skupina Cubizmo.

Rdeča nit večera sta bili odličnost in natančnost, lastnosti, ki opisujeta zmagovalce golf turnirja, katerim je slavnostno podelila nagrade ambasadorka znamke Tina Maze, ob spremstvu Macieja Galanta, generalnega direktorja BMW Group Slovenija, ki je povedal:

»BMW združuje vznemirljivost, odgovornost in uspeh. Navdihujemo, ker smo navdahnjeni. Zato naj današnji večer odraža navdih, vznemirljivost in užitek!«

VZNEMIRLJIVA VOZILA BMW.

Za vznemirljivost je poskrbela predstavitev popolnoma nove BMW serije 5 iPerformance in BMW serije 5 Touring. Navdih in užitek pa so gosti našli v razstavljenem BMW i8 Frozen Black, ekskluzivnemu avtomobilu, edinem v Sloveniji, ki je del omejene serije 400 vozil.

Ekskluzivnosti večera so dodali piko na i Tina Maze, Marko Grilc in Jakov Fak, ambasadorji znamke BMW, ki so poskrbeli za odlično vzdušje med gosti.

POPOTOVANJE TREH DOŽIVETIJ.

Sobotno atraktivno dogajanje pa je združevalo popotovanje treh doživetij. Gostje so na treh lokacijah doživeli edinstvene predstavitve prihajajočih novih modelov vozil BMW serije 6 Gran Turismo in BMW X3 ter se v Marini Portorož popeljali na vožnjo na valovih s popolnoma električnimi plovili Quadrofoil, inovativnim slovenskim trajnostnim vodnim plovilom.